Foto – Fotolia.com

Dāvanu kartes 0

Masāža, iecienītais apģērbu veikals, solāriju studija… Lai cik sarežģīti reizēm arī nebūtu izvēlēties dāvanu vienam no sev tuvākajiem cilvēkiem, neaprobežojies vien ar dāvanu kartes iegādi. Tā ir bezpersoniska dāvana, kas vien retos gadījumos tās saņēmējam sagādās patiesu prieku. Turklāt, ja iegādājies partnerim, piemēram, trenažieru zāles abonementu, ko mīļotais pats nemaz nav lūdzis, vari gluži netaktiski viņam pat netiešā veidā aizrādīt par nepieciešamību uzlabot savu izskatu. Bet svētku sezonā šādi mājieni taču ir gluži nevietā, vai ne?

Reklāma
Reklāma

Ierāmēta tevis fotogrāfija

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Lai arī cik ļoti tu nejūsmotu par savas pēdējās fotosesijas rezultātiem, izvairies no pārmērīga narcisma un savas bildes vietā iepriecini mīļoto vismaz ar attēlu, kurā esat redzami abi vai kopā ar jums tuviem cilvēkiem.

Lētas smaržas

Ja tev šķiet, ka nekvalitatīvu un lētu aromātu no izsmalcināta parfīma spēj sajust vien sievietes deguns, tu maldies! Aiztaupi mīļotajam nelāgu pārsteigumu, “aplaimojot” viņu ar pēdējā mirklī iegādātu un nocenotu smaržu komplektu – tā vietā šādā situācijā patiesi krietni labāka būs atzīšanās, ka dāvanu tā arī neesi paguvusi salūkot…

Pārsteidzīgas dāvanas

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja ar partneri tiecies neilgi, neraugoties uz faktu, ka esi cieši pārliecināta par sava īstā un vienīgā atrašanu, neizrādi savu entuziasmu, izvēloties dāvanu, kam mīļotais, iespējams, nemaz nav gatavs. Viena no nepiemērotākajām dāvanām šai ziņā, kā izrādās, ir arī koncertu un dažādu citu pasākumu, kā arī ceļojuma biļetes, ko plānots realizēt pēc ilgāka laika, piemēram, pusgada. Dzīve ir negaidītu pavērsienu pilna, tāpēc, ja neesi pārliecināta, par jaunizveidoto attiecību stabilitāti, izvairies no liekas pārsteidzības!

Dāvana tev – dāvana sev

Ja, izvēloties dāvanu vīrietim, ņem vērā nevis viņa, bet gan savas vēlmes, zini, ka cerētais pārsteigums, visticamāk, nebūs tik veiksmīgs, kā gribētos. Piemēram, ja vīrietis nebūt nav “Prāta Vētras” fans, taču tu lepojies ar visu pērnajā vasarā aizvadīto koncertu apmeklēšanu, grupas jaunākais DVD drīzāk būs piemērotāka dāvana draudzenei, kura koncertus apmeklēja ar tevi.

Protams, minētais piemērs ir krietni pārspīlēts, taču tas teicami norāda uz vienu no mūsu izplatītākajām kļūdām dāvanu izvēlē vīriešiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.