Foto – Shutterstock

Atvēli laiku frāzei – Es tevi mīlu 0

Lai arī ikdienas steigā sanāk dažādas saspringtas situācijas, ikdienas pārpratumi un citas nebūtiskas ķildas, atvēli laiku frāzei, lai pateiktu, cik ļoti tu mīli otru cilvēku. “Protams, sarunas laikā reti kurš par šo frāzi var iedomāties,” atzīst Godardas vīrs Alekss (Alex), kurš arī bijis iniciatīvas autors, lai sarunas karstākajos punktos teiktu – es tevi mīlu. “Iespējams, šī frāze palīdzēs izkliedēt kādu saspringtu sarunu vai pārpratumu,” norāda Alekss. “Tas jums liks atgādināt ne tikai – kāpēc esat kopā, bet arī to, ka viss tāpat būs kārtībā,” saka Alekss.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Peru valdība oficiāli klasificējusi transpersonas un nebinārās personas kā “garīgi slimas”
Lasīt citas ziņas

Komplimenti, uzslavas un pateicības vārdi

Radi attiecībās atgriezenisko saiti, lai viss būtu balansā. Uztver lietas nedaudz pozitīvāk, ja arī jūti, ka kādā brīdī esi uzvikts par kādu ne visai patīkamu lietu, ko ir izdarījis tavs mīļotais cilvēks. Īpašs ieteikums tas ir pāriem, kuri attiecībās ir jau ilgāku laiku. Tāpat neaizmirstiet viens otram pateikties par pavisam mazām un šķietami nebūtiskām lietām, uzslavējiet savu partneri par kādu darbu, kā arī veltiet komplimentu frāzes. Tas ne tikai uzlabos garastāvokli otram cilvēkam, bet arī otram cilvēkam liks sajusties īpašāk.

Pieņem izaicinājumus un piedzīvojumus

CITI ŠOBRĪD LASA
Pamēģiniet kaut ko jaunu un nebijušu kopā! Tradicionālo restorānu apmeklējumu vietā pamēģiniet ko citu, piemēram, kādu sportisku aktivitāti, piemēram, lēkšanu ar gumiju vai deju kursu apmeklējumu. Tāpat varat ļauties arī kādām mierīgākām aktivitātēm, piemēram, gleznošanas nodarbībām. “Caur vēl neizmēģinātām aktivitātēm un piedzīvojumiem jūs varēsiet savu partneri iepazīt vēl labāk,” apgalvo psihoterapeite un attiecību speciāliste Estere Boikina. Viņa uzsver, ka tieši aktivitātes liks uzzināt kaut ko jaunu, bet arī liks attiecībām novirzīties no ikdienišķās rutīnas.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.