15 vai 15:15 — nes Garīgās mīlestības un radošās ekstāzes vibrācijas. Tas ir iedvesmas impulss un Kosmosa signāls par nepieciešamību attīstīt un parādīt radošos talantus. 1


16 vai 16:16 — bezgalīgā Laika skaitlis, mūžības un Absolūtās gudrības skaitlis. Tā ir zīme par kosmosa augstākā garīgā līmeņa spēku aizsardzību. Skaitlis 16 nes vibrācijas, kas palīdz prātam koncentrēties un ieiet izmainītā apziņas stāvoklī, lai varētu apvienoties ar Kosmisko saprātu.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
Kokteilis
Astrologi nosauc 3 zodiaka zīmju pārstāvjus, kuriem ir spēcīga priekšnojauta: viņi jūt, ja tuvojas nepatikšanas
Lasīt citas ziņas

17 vai 17:17 — Absolūtās gribas un augstākā taisnīguma skaitlis. Tas nes milzīgu spēku, kura īpašnieks iegūst augstāko garīgo varu, prasmi valdīt pār stihijām un smalkajām enerģijām. Skaitlis 17 norāda uz cilvēka dvēseles saistību ar Karmas kosmiskajiem valdniekiem.

18 vai 18:18 — nes attīrīšanās un atjaunošanās vibrācijas, palīdz dvēselei sasniegt miera un saskaņas stāvokli. Tas arī ir Augstākās aizsardzības skaitlis.

CITI ŠOBRĪD LASA

19 vai 19:19 — robežvibrācijas, kas signalizē par stāvokļa pagaidu raksturu, iespējamiem konfliktiem ar apkārtējiem.

20, 22 un to pāri — brīdina par bioenerģijas nepietiekamību un sniedz papildu enerģētiskās barošanās plūsmu aurai un smalkajiem ķermeņiem. Tas signalizē, ka jāpievēršas savai veselībai.

21 un 21:21 — sapņu un plānu īstenošanās skaitlis, nes vibrācijas, kas veicina domu materializāciju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.