Hjū Grānts.
Hjū Grānts.
Foto: AFP/LETA

Hjū Grānta sakāve vēlēšanās 0

Ziemassvētku laikā televīzijā bieži tiek rādīta filma “Tāda ir mīlestība”, kurā Hjū Grānts atveido populāru britu valdības vadītāju, taču aktiera iesaistīšanās reālā politikā beigusies ar sakāvi.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
Lasīt citas ziņas

Pirms britu parlamenta vēlēšanām Grānts aktīvi iesaistījās kampaņā un publiski atbalstīja vairākus liberāldemokrātu un leiboristu kandidātus. Taču visi četri kandidāti, par kuriem aģitēja slavenais aktieris, vēlēšanās cieta zaudējumu, tādēļ politikas apskatnieki jau piesaukuši “Hjū Grānta lāstu”.

Grānta mērķis bija nepieļaut konservatīvo uzvaru, lai viņi nevarētu īstenot Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Grānts ir kategoriski pret šo soli; viņš raksturojis breksitu kā “milzīgu blēdību, kas iedragās mūsu ekonomiku, novedīs pie Apvienotās Karalistes izjukšanas un iemidzinās lepno Britānijas lauvu”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.