Sabiedrībā pazīstami cilvēki apmeklē “Stockmann” rudens/ ziemas modes kolekciju

FOTO. Stilisti, mūziķi un TV personības pulcējas “Stockmann” rudens – ziemas kolekcijas modes skatē 10

Pirms dažām dienām universālveikala “Stockmann” tikko atklātajā, renovētajā “Stockmann Delikatess” nodaļā norisinājās jauno rudens/ziemas kolekciju modes skate, kurā tika demonstrētas jaunā laikmeta modes tendences gan pasaulē atzītu zīmolu jaunumos, gan latviešu dizaineru piedāvājumā. Stilīgos un radošos apģērbu komplektus veidojis stilistu duets – talantīgā stiliste Sintija Selicka-Užāne un zīmola “Volga Vintage” dizaineris, stilists Sergejs Hatanzeiskis, bet modeļu grimu – atzītā grima māksliniece Jana Kozlovska ar komandu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
7 produkti, kas visiem šķiet veselīgi, taču patiesībā tādi nav 16
“Pasažieriem bez sejas maskas var tikt atteikta iekāpšana transportlīdzeklī!” Paziņojums autobusa salonā samulsina braucēju 53
Kokteilis
Krišjāņa Kariņa sieva Anda publisko emocionālu vēsti vīra atbalstam: “Es apprecēju vienu no drosmīgākajiem, godīgākajiem, gudrākajiem un labestīgākajiem vīriešiem pasaulē” 399
Lasīt citas ziņas

Turklāt šoreiz “Stockmann” klientiem pazīstami un iecienīti zīmoli tiek demonstrēti kopā ar Latvijas dizaineru apģērbiem, kuri speciāli radīti “Stockmann” pircējiem un pieejami 3. stāvā īpašā POP-UP veikalā,” atklāj Dace Kokina, “Stockmann” mārketinga vadītāja.

Skatē bija apskatāmas rudens/ziemas kolekcijas, ko piedāvā zīmoli “Armani Exchange“, “Marco Bologna“, “Versace Jeans Couture“, “Karl Lagerfeld“, “Moschino Boutique“, “Tommy Hilfiger“, “Ralph Lauren“, “Coach“, “BOSS“, “Ted Baker“, “Furla“, “Trussardi“ un daudzi citi, kā arī Latvijas dizaineru Iveta Vecmane, “Anna Led“, “Pixie Won’t Play“, “Art Jam“ radītie apģērbi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Modes skati veidojušie stilisti Sintija Selicka-Užāne un Sergejs Hatanzeiskis ir atzīti savas jomas profesionāļi, kas modes pasaulē darbojas jau vairākus gadus. Sintija Selicka-Užāne pirmos soļus modes pasaulē spērusi 2014. gadā, kad sāka darboties kā modele un strādāja arī ar pasaulē pazīstamiem zīmoliem. Vēlāk Sintija atklāja sevi stilistes darbā un sadarbojās gan ar “GQ Russia magazine”, “Huawei”, “Kinetic Nail System”, gan dažādiem Latvijas dizaineriem.

Savukārt vintāžas iedvesmotā zīmola “Volga Vintage” izveidotājs Sergejs Hatanzeiskis papildu sava zīmola attīstībai radījis aizraujošus projektus “Riga Fashion Week“, sadarbojies ar “H&M“, “Moschino“, “Adidas Original“, “Madara Cosmetics“. Sergejs ir veidojis vairākas fotosesijas, vāka un “editorial“ stila lapas žurnāliem “Pastaiga“, “L’Officiel“, dažādiem tiešsaistes izdevumiem. Vairākkārt nominēts Latvijas Modes un Stila gada balvai.

Par skates muzikālo noformējumu rūpējās DJ Rudd, bet viesus izklaidēja šarmantā pasākuma vadītāja Kristīne Komarovska. Par viesu labo noskaņojumu gādāja “Austrian Empire Navy“, “The Epicurean“ un “Four Pillars“, kas piedāvāja gardus ruma, viskija un džina kokteiļus, kā arī “Costa Coffe“ ar rubīna karsto šokolādi spilgti rozā tonī.

Pasākuma viesu vidū bija TV personības Rūta Dvinska un Ramona Salmiņa, dizaineris un šobrīd uzņēmējs Dāvids Romans Andrejevs, pianisti Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo, dziedātāja Marta Grigale, stilistes un žurnālu redaktores Olga Kolotova, Līga Zemture un Dace Krieviņa-Bahmane, Indra Salceviča, podkāsta vadītājs un grāmatas “Stils” līdzautors Deniss Ševeļovs, kā arī virkne modes un dzīvesstila blogeru, vizāžistu un stila veidotāju.