Foto – Fotolia

9. Biežāk dodies pie dabas. Ja tas nav iespējams, tad skaties uz debesīm un mākoņiem, sēžot uz balkona vai pie loga. 4


10. Nerunā, neapspried un pat nedomā par savu slimību. Vienkārši izmet to no galvas. Ja domas tik un tā atgriežas pie problēmas, centies vispār nedomāt ne par ko. Vienkārši sēdi prāta klusumā.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

11. Ved mierīgas, sirsnīgas, vieglas sarunas ar draugiem un tuviniekiem – tā ir laba savstarpēja enerģijas apmaiņa, kas palīdz tev uzturēt normālu stāvokli.

12. Sāc aplieties ar aukstu ūdeni. Sākumā vairākas dienas aplej tikai pēdas, tad augstāk un augstāk pa ķermeni, kamēr nesāksi aplieties no galvas. Laikā, kad aplej sevi ar aukstu ūdeni, domā par kaut ko priecīgu, par dziedināšanos.

CITI ŠOBRĪD LASA

13. Ēd maz, bet bieži (5-7 reizes dienā). Tam jābūt tikai mājas ēdienam, kas ir pēc iespējas vienkāršāks: putras, rūgušpiens, skābi kāposti, mājās cepta maize (savā ieraugā), salāti, u.t.t. Nekādus dzērienus, kas kaitē asinsvadiem: tēju, kafiju, alkoholu.

14. Sāc veikt vingrošanu līdz sviedriem – pietupienus, atspiešanos, veic vingrojumus ar vieglām hantelēm. Ļoti ieteicama ir skriešana, var skriet uz vietas istabā pie atvērta loga.

15. Reizi nedēļā badojies. Ja vari – 24-36 stundas. Nevari – badojies īsāku laiku. Dienu pirms badošanās un tās laikā saki aptuveni šādu frāzi: ”Lūdzu, lai es kļūtu vesels apmaiņā pret šo manu badošanos”.

16. Katru dienu 5-10 minūtes ērti pasēdi, nomierinies un domās atkārto: “Lai visi būtu veseli, lai visiem viss būtu labi”. Un domā tā no tīras sirds, iztēlojoties, kā visiem jums apkārt uzlabojas veselība.

17. Katru dienu iztēlojies sevi kā veselu cilvēku tuvākajā nākotnē. Piemēram, pēc 7 dienām tu redzi sevi kā veselu, mundru, smejošu cilvēku kaut kur uz ielas skaidrā, saulainā dienā, tev pazīstamā vietā, kur viegli sevi iedomāties.

18. Vērsies pēc palīdzības pie Dieva.

Avots: “econet.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.