Foto: Shutterstock

Tavas iespējas šodien kaut ko sasniegt ir ļoti lielas! Horoskopi 25.septembrim 2

Auns

Šodien tu būsi kā maza skrūvīte kāda cita lielajā projektā. Tomēr tava loma būs pietiekoši svarīga. Ja tu gribi piedzīvot asas izjūtas, neriskē lieki!

Reklāma
Reklāma

Vērsis

Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
“Zeme tad trīcēs zem šo karu izvērsēju kājām!” Gaišreģis paredz Ukrainas kara uzvaras gadu
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Lasīt citas ziņas

Esi šodien uzmanīgs visā, kas saistīts ar finanšu lietām, naudu un līgumiem. Var gadīties, ka tevi kāds ļoti apzināti gribēs apkrāpt.

Dvīņi

Vai tev patīk doties iepirkties? Ja jā, tad šī būs tava diena – veikalos varēsi atrast īstas pērles!

Vēzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Šodien tev var gadīties kādas nepatikšanas ar draugiem vai ģimeni. Pacenties ne pārāk uz viņiem apvainoties, citādi pēc tam atvainoties var nākties tev pašam.

Lauva

Kāds varbūt gribēs tevi iesaistīt strīdos, taču tev nevajadzētu tam ļauties un saglabāt vēsu mieru. Tad arī izdosies izbēgt no nepatīkamām emocijām.

Jaunava

Pacenties šodien būt noderīgs ja ne gluži sabiedrībai, tad vismaz pats sev. Kopumā diena būs veiksmīga.

Svari

Tavas iespējas šodien kaut ko sasniegt ir ļoti lielas. Daudz lielākas nekā ierasti. Tāpēc pacenties to nenogulēt un dari visu, lai tiktu pie saviem mērķiem.

Skorpions

Pacenties nelekt nevienam acīs un neradīt par sevi sliktu iespaidu, jo šodien tas var izdoties pat pavisam nejauši. Centies dienu pavadīt mierīgi un nosvērti.

Strēlnieks

Tu šodien vari nodarboties ar milzīgu daudzumu pienākumu vienlaikus. Tiesa, diez vai tu to gribēsi, bet, ja tāda nepieciešamība ir, tev tas izdosies.

Mežāzis

Tev šodien būs grūti kādam no saviem tuviniekiem pateikt acīs visu to, ko tu gribētu pateikt. Bet varbūt arī nevajag?

Ūdensvīrs

Ierasti tev liksies, ka šī diena ir mierīga un nesteidzīga, taču viss mainīsies pēcpusdienā. Un pie visa vainīga būs tava krāšņā iztēle.

Zivis

Nevajag šodien nevienam neko daudz solīt, īpaši, ja tu neesi drošs, ka tiksi ar to galā. Pēc tam tu saņemsi pārmetumus, bet būsi gribējis tikai labu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.