Medus un alus novārījumā mērcēta siļķes fileja 2

VALTERA RESTORĀNS

Šefpavārs: Artūrs Guziks

Siļķes fileja, mērcēta Lielvārdes kviešu alus un meža aveņu medus novārījumā, ar gailenēm, kartupeļu un mini cukīni ripiņām (4 porcijas)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Vāra katliņā 500 ml Lielvārdes kviešu alus ar 200 g meža aveņu medus līdz sīrupa konsistencei. Paņem apmēram 800 – 1000 g siļķu fileju, sagriež katrai porcijai trīs daļās un iemērc atdzesētā pagatavotajā sīrupā uz 2 – 3 h.

Izvāra 4 – 5 kartupeļus, sagriež ripās un izspiež apaļas formas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apcep 120 g gaileņu, kam pievieno 2 tējk. meža aveņu medus, tad tās 5 – 8 min karamelizē.

Ēdienu pasniedz, to izkārtojot uz taisnstūra formas akmens, pievienojot 100 – 150 g sadrupinātas rupjmaizes un ripiņās sagriezta mini cukīni. Dekorē ar 40 g BIO jogurta, 10 g diļļu, 5 g zilā bazilika, 5 g zaļā bazilika un 5 g citronbazilika.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.