Foto – Shutterstock

Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci 0

50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.

Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.

Pasniedz ar dzērveņu mērci:

CITI ŠOBRĪD LASA

150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.