Foto – Shutterstock

Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci 0

50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.

Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.

Pasniedz ar dzērveņu mērci:

CITI ŠOBRĪD LASA

150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.