Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci 0
50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.
Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot
7
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
28
200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.
Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.
Pasniedz ar dzērveņu mērci:
150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste