Foto – Shutterstock

Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci 0

50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
Lidmašīnu momentā “meta riņķī”. Pasažieri atklāj, ka “iekāpuši” kopā ar līķi
Rīgas mērs dabū negaidītu sutu par meitas pirmo piezīmi skolā
Lasīt citas ziņas

200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.

Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.

Pasniedz ar dzērveņu mērci:

CITI ŠOBRĪD LASA

150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.