Foto: SHUTTERSTOCK

2021.gads Vēršiem: astrologi pareģo – veiksmīgākais mēnesis šogad vēl tikai gaidāms! 0

Kristīne Akmentiņa, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Vērša zīmes ļaudis mīl dabu, dzīvniekus, skaistumu sev apkārt, ļoti labprāt ierīko dārzus un ir priecīgi, ja var tikt pastrādāt saistībā ar zemi vai vismaz atpūsties kaut kur laukos.

2021. gads Vēršiem izskatās laimīgs un lielisks – būs daudz emocionāli piepildītu dienu un mēnešu, iespējams, mazliet iekāpsiet romantiskā sentimentā. Tāpat gads iezīmēs diezgan nozīmīgas pārmaiņas profesionālajā jomā, esiet atvērti tam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vislabākie mēneši – aprīlis un maijs

Vislabākie mēneši būs pavasaris – aprīlis un maijs. Ļaujiet savā uztveres laukā ienākt jaunai informācijai un zināšanām. Daudz ļausieties emocijām, kuras raisīs mākslas un mūzikas pasaule. Uzticieties savam dabiskajam jutekliskumam, romantismam, kā arī humora izjūtai. Tas ļaus dzīvi tvert daudz vieglāk, nekā to uztvers apkārtējie.

Ļoti izteikti būsiet pieķēries partnerim un izjutīsiet mīlestības klātesamību ikdienā – daudzi var uzsākt ilgtermiņa un ļoti perspektīvas attiecības, iesoļot arī laulības ostā. Attiecības iegūs jaunu elpu, ieraudzīsiet gan sevi, gan arī partneri pilnīgi no cita rakursa. Un pat pašu attiecību globālāko jēgu un mērķi – būs sajūta, ka jums atvērušās acis.

Īstais laiks ielēkt biznesā!

Līdz šim daudz jūtu, ideju un domu peldēja par un ap savu biznesu, tad ziniet, ir īstais laiks ielēkt šajā lomā un kļūt pašam sev par saimnieku.

No aprīļa sākuma līdz augusta sākumam īpaši tiks ietekmēta jūsu finansiālā joma, ja būsiet izpildījuši mājasdarbu pagājušogad, tad saņemsiet dāvanas. Ja ne, tad jums būs vēlreiz jākārto ieskaites, jāmācās finanšu pratība un pat varbūt uzskaite, jātiek vaļā no netikuma dzīvot finansiāli vieglprātīgi. Esiet atvērti arī tad, ja kļūdījāties, un mācieties no kļūdām – tā jūs ātrāk nostiprināsiet finansiālo labklājību.

Svarīgi finanšu darījumi vai līgumi tiks risināti jūnija beigās, pievērsieties nopietni, lai arī kādas jomas un apjoma situācijas būtu jārisina. Rezultātu varēsiet sagaidīt jau novembrī vai decembrī.

Reklāma
Reklāma

Darba sfērā šogad varat sastapties ar daudziem šķēršļiem, taču esiet droši – jums visu izdosies pārvarēt un apgūt. Tiem, kam apnikusi darba joma – varat nonākt pie krasa soļa kaut ko mainīt dzīvē. Un arī šai solī Visums jūs atbalstīs. Atcerieties nejaukt profesionālo dzīvi ar privāto.

Jāuzmanās no emocionālām svārstībām

Maijā, jūnijā uzmanieties no emocionālām svārstībām – tā vien liekas, ka cilvēki vicinās jūsu priekšā sarkanu lupatu un jūs atkal emocionāli uzkarsīsiet par katru sīkumu. Jums jāatrod veids, kā sevi nomierināt un būt līdzsvarotiem, neejot citu pavadā.

Šis gads nesīs iespējas beidzot sasniegt jūsu mērķus, apkārtējiem ieraudzīt un novērtēt jūsu prasmes, savukārt jums pierādīt savu varēšanu un spējas. Straujas izaugsmes gads gaidāms, ja vien nenobīsieties no tā, kas varētu šķērsot jūsu ceļu uz sapņu piepildījumu.