Vēdiskais filozofs, krišnaīts un attiecību konsultants Uģis Kuģis

VIDEO. “Es eju uz randiņu ar tevi, nevis Monako princi!” Uģis Kuģis uzskata, ka viņa sieva ģērbjas “kā mamma” 18

Linda ar Uģi pošas uz randiņu. Ieraudzījis, kādās drēbēs Linda plāno doties uz randiņu, Uģis saskumst un mudina sievu izvēlēties ko sievišķīgāku.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Pašmāju TV šova “Ģimene burkā” veterāni, Kuģu ģimenes vecāki, dodas ilgi gaidītajā randiņā. Kopš otrā bērniņa nākšanas pasaulē ne Linda, ne Uģis nav bijuši divi vien, jo vienmēr blakus ir bērni. Sezonas noslēgumā viņi izvelk burkas uzdevumu, kurā teikts, ka abiem jāpavada romantisks vakars divatā. Pirms došanās uz kādu smalku restorānu ir jāatrod piemērots apģērbs.

Uģis skubina sievu izvēlēties, ko sievišķīgāku, jo Lindas skapī ir pārāk daudz mammu drēbju. “Tu apģērbies tā kā mamma. Vajag ko skaistu. Izbaudi tos kā svētkus.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Linda atbildi parādā nepaliek un nosauc Uģi par Sprīdīti viņa ģērbšanās stila dēļ. “Tu izskaties kā Sprīdītis, kā kārtīgs latviešu puika!”

Vairāk skaties video:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.