• Olas var pildīt ar vārīta šķiņķa, siera un zaļumu krēmu. Uz katras olas pusītes uzliek majonēzi 0
un tomāta šķēlīti.
• Tomātiem nogriež vāciņu, izņem sēklotni un pilda ar sarīvētu sieru, biezu krējumu, kam pievienota citrona sula, sāls, pipari, zaļumi.
Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas
150
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete
50
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
199
• Tomātus var pildīt ar rīvēta siera un sakapātu marinētu sēņu masu, kam pievienots sakapāts sīpols, krējums, pipari, sāls, zaļumi.
• Uz rudzu maizes medaljona liek siera šķēli, vārītu paipalas olas pusi, konservētas mencu akniņas, zaļumus.