Sāļie groziņi jeb kanape 0

Miltiem pieliek sāli, iesit olu, pielej nedaudz ūdens un sāk mīcīt, pakāpeniski pielejot ūdeni. Turpina mīcīt aptuveni piecas minūtes. Tad mīklai uzsedz dvielīti un atstāj uz 30 minūtēm. Pēc tam ļoti plāni izrullē (groziņi būs kraukšķīgāki!), sagriež kvadrātos un liek formiņās, rūpīgi izspaidot. Cep +200 °C, līdz kļūst brūni.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
Veselam
“Tās bija burtiski sekundes simtdaļas, kurās pat neaptvēru notiekošo…” Vidzemē kādam vīrietim alus pudeles atvēršana beigusies ar ļoti nepatīkamu traumu 27
Lasīt citas ziņas

Uz maizītēm var likt dažādus sviesta maisījumus, sāļos krēmus, pastētes u.c. un tās izrotāt ar svaigiem vai marinētiem dārzeņiem, augļiem, zaļumiem. Plastmasas irbulīšus maizītēs iesprauž, lai nostiprinātu uzkodas sastāvdaļas un tās varētu ērtāk paņemt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.