Biezpiena un siera torte “Ābeļziedi” 0

“Siera kluba” Skrundas pilsētas svētku 3. vietas konkursa “Siera saldā torte” ieguvējas – Daces Cines – recepte.

Reklāma
Reklāma

“Ābeļziedi” 3. vieta, autore Dace Cine

“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas: 200 g Talsu Deviņkalnu siera, 500 g Lazdonas Baltā biezpiena siera, 200 g Lazdonas Baltā biezpiena siera ar ķimenēm, 25 olas, 400 g cukura, 400 g kviešu miltu, 400 g sviesta, 600 g ķiršu ievārījuma, 30 g liķiera “Allažu ķimelis”, kg saldā krējuma, 30 g smilts-ērkšķu sulas, nedaudz biešu sulas.

Pagatavošana: Pamatkārtas biskvītam sajauc Talsu Deviņkalnu sieru, sviestu, cukuru, miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gaišajam biskvītam saputo olas ar cukuru, vaniļas cukuru un miltiem.

Pirmās kārtas un virskārtas krēmam Lazdonas Balto biezpiena sieru saputo ar saldo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru. Otrās kārtas krēmam Lazdonas Balto biezpiena sieru ar ķimenēm saputo ar saldo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un “Allažu ķimeli”. Krēmam pievieno ķiršu ievārījumu.

Tortes apdarē izmanto saldo krējumu, smiltsērkšķu sulu, sarkano biešu sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.