5. Kopā ar bērniem izdomājiet, kā šo dienu tētim padarīt aizraujošu. Arī vienkārša kopābūšana viņu iepriecinās, taču šī ir svētku diena, un kāpēc gan kopā neizmēģināt ko neparastu? Aprunājies ar bērniem, lai uzzinātu, kas, viņuprāt, tētim patīk vislabāk, piemēram, atpūta brīvā dabā, sports, māksla, ēdiena gatavošana, automašīnas, ekstrēmas aktivitātes. Izvērtējot, kas tētim patiktu, saplānojiet šīs dienas pasākumus. 4


6. Ja tētis ir kaislīgs makšķernieks, dodieties ķert zivis kopā ar viņu! Lūdz, lai viņš savas zināšanas iemāca arī bērniem.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Mājas īpašnieki remontdarbu laikā nejauši savā virtuvē atklāj apslēptu mantu
Lasīt citas ziņas

7. Tētim patīk atpūta brīvā dabā? Sarīko pikniku, kā laikā laidiet gaisā pūķi vai mētājiet lidojošo šķīvīti, spēlējiet „ķerenes”, badmintonu vai futbolu, pūtiet burbuļus, metiet kūleņus.

8. Sportiskām ģimenēm patiks izbrauciens ar velosipēdiem. Idejas maršrutam vari meklēt Latvijas velo kartē.

CITI ŠOBRĪD LASA

9. Pusdienās vai vakariņās varat doties izmēģināt jaunas garšas uz kādu neparastu restorānu vai kafejnīcu. Vai arī paši pagatavojiet mājās ko līdz šim nenobaudītu!

10. Ja tētim patīk māksla, izmēģiniet neparasto mākslu, gleznojot ar dažādiem ikdienā lietojamiem priekšmetiem – baloniem, salmiņiem, augļiem, plastmasas pudelēm.

11. Varbūt tētis vēlas mīļuma pilnu dienas pavadīšanu mājās? Pirms kaldināt vai jau īstenot lielos plānus, uzklausiet arī viņa viedokli! „Svētkus svinam mājās, jo ikdienā ļoti daudz sanāk būt ārpus tām. Šie svētki jāizjūt ģimenē. Ir patiešām patīkami, ka man velta uzmanību un mani atceras. Gluži kā eņģelis notrīsuļo dvēselē,” stāsta Andris Baltacis, „Amigo Dzintara dziesmu” aptaujas otrās sezonas uzvarētāju grupas „Baltie lāči” solists.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.