12. Tēva diena var būt kā sākums jaunam ģimenes projektam, piemēram, uzbūvēt koka namiņu, uzmeistarot automašīnu no kartona vai koka, apgūt ģitārspēli vai apņemties ko citu, kas tavai ģimenei šķiet aizraujošs. 4


13. Mudini bērnus pašiem izgatavot dāvanu tētim, jo tā viņa sirdī ienesīs daudz lielāku siltumu un mīlestību nekā veikalā iegādāta lieta. Palīdzi bērniem uzšūt kaklasaiti no balta auduma un pēc tam to izdaiļot ar dažādiem zīmējumiem. No koka varat izgatavot atslēgu piekariņu, ledusskapja magnētu vai automašīnā iekaramu kuloniņu. Ja bērni vēl ir pavisam mazi, uzdāvini viņu rokas vai pēdas nospiedumu – to vari paveikt, izmantojot ģipsi, mālu vai sāls mīklu.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
Krievijas diktators Putins ir gatavs veikt nelielu militāru operāciju pret kādu no Baltijas valstīm
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
Lasīt citas ziņas

14. Iepriecini savu tēti ar brīnišķīgu digitālo fotoalbumu, kurā apvienotas viņa bērnības un jaunības fotogrāfijas ar bērnu un mazbērnu dzīves svarīgāko brīžu bildēm.

15. Uzraksti stāstu par savu tēti, atspoguļojot tajā tās labās zināšanas un prasmes, ko tētis tev ir iemācījis un ko tu vēlētos nodot saviem bērniem. Šādu stāstu vari ne tikai uzdāvināt savam tētim.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.