Foto – Aija Geida

Ar kuskusu pildīti tomāti 0

Kuskusu ieber bļodā, noskalo aukstā ūdenī un nokāš sietiņā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Tad uzlej vārošu buljonu, uzliek vāciņu un ļauj desmit minūtes piebriest.

Pa to laiku tomātiem nogriež cepurīti un ar mazu karoti izgrebj viduci.

CITI ŠOBRĪD LASA

Papriku nomazgā, izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos. Ķiploku smalki sakapā.

Kad kuskuss mazliet atdzisis, pieber papriku, ķiploku, sāli, piparus un samaisa.

Ja masa ir sausa (tas atkarīgs no kuskusa kvalitātes), pievieno nedaudz tomātu mīkstuma.

Masu pilda tomātos, uzliek micītes un apslaka ar olīveļļu.

Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20–30 minūtes (atkarībā no tomātu gatavības pakāpes cepšanas laiks var atšķirties pat divas reizes; vasarā tie lielākoties jācep 15 minūtes, ziemā – pat pusstundu).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.