Foto – gastronom.ru

Jauno kartupeļu salāti ar dillītēm, tomātiem un mārrutkiem. Sezonas hits! 1

Pagatavošana

1. Jaunos kartupelīšus nomazgā, nobirstē ar suku, pārlej ar ūdeni un vāra uz vidējas ūdens līdz gatavībai. Nolej ūdeni un ļauj atdzist.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Vai tiešām ASV uz to būs spējīga? Makrons brīdinājis Zelenski par bīstamu pavērsienu – viņam draud briesmas… 40
Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Lasīt citas ziņas

2. Zirņu pākstis sagriež vairākās daļās, ķirštomātiņus – uz pusēm, dilles sīki sakapā.

3. Mērcei: notīra mārrutka sakni un sarīvē uz smalkas rīves. Sajauc ābolu etiķi, olīveļļu, mārrutkus, sāli un piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Kad kartupeļi atdzisuši, sajauc tos ar zirņiem un tomātu pusītēm, pārlej mērci, pārkaisa dillītes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.