Foto – gastronom.ru

Jauno kartupeļu salāti ar dillītēm, tomātiem un mārrutkiem. Sezonas hits! 1

Pagatavošana

1. Jaunos kartupelīšus nomazgā, nobirstē ar suku, pārlej ar ūdeni un vāra uz vidējas ūdens līdz gatavībai. Nolej ūdeni un ļauj atdzist.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Veselam
Vīriešiem un sievietēm ādas vēzis attīstās dažādās ķermeņa daļās: tam ir īpaši iemesli 5
Lasīt citas ziņas

2. Zirņu pākstis sagriež vairākās daļās, ķirštomātiņus – uz pusēm, dilles sīki sakapā.

3. Mērcei: notīra mārrutka sakni un sarīvē uz smalkas rīves. Sajauc ābolu etiķi, olīveļļu, mārrutkus, sāli un piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Kad kartupeļi atdzisuši, sajauc tos ar zirņiem un tomātu pusītēm, pārlej mērci, pārkaisa dillītes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.