Kreiča dūzis – zināšanu slāpes 0

Kreiča dūža būtība – slāpes pēc zināšanām apvienojumā ar slāpēm pēc mīlestības. (Kreiča dūža karmiskā kārts ir ercena divnieks). No vienas puses, Kreiča dūzis pēta mīlestību, no otras puses, patiesi tiecas atrast ideālu dzīvesdraugu.

Reklāma
Reklāma
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm 99
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Lasīt citas ziņas

Cilvēkiem, kas dzimuši kreiča dūža ietekmē, ir raksturīga neizvēlība, taču tā izpaužas tikai līdz brīdim, kad viņi iegūst savu sapņu objektu. Kreiča dūži labāk izvēlas būt vienatnē, nevis sabiedrībā, taču viņi sevi nevienam pilnībā neatdod, kamēr nav satikuši tieši to cilvēku, kurš viņiem vajadzīgs.

Tāpat kā visi dūži kreiča dūži ir nepacietīgi un nemierīgi. Viņu ziņkārība izraisa slāpes pēc zināšanām, mudina veidot lielas bibliotēkas un dažādas zinātniskās kolekcijas. Pateicoties zinātkārei, kreiča dūži saglabā jaunību pat vēlīnos dzīves gados. Viņus vienmēr interesē jaunas lietas, idejas, diskusiju objekti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kreiča dūži ir ļoti atjautīgi un izmanto savas prāta un radošās spējas kā kapitālu. Šie cilvēki var pelnīt naudu jomās, kas saistītas ar mākslu, un visur citur, kur viņu spējas un asais prāts var nest labumu.

Kreiča dūži līdzjūtīgi un uzmanīgi attiecas pret citiem cilvēkiem, kas palīdz iegūt draugus darbā un veicina labu saziņu. Atrodoties blakus kreiča dūzim, daudzi jūtas ļoti komfortabli, jo viņš palīdz cilvēkiem sajust savu nozīmību un neatkārtojamību. Kreiča dūži ir asprātīgi un patīkami sarunbiedri.

Kreiča dūžu dzīvē bieži visnotaļ nozīmīga loma ir viņu mātēm. Parasti tās ir ļoti spēcīgas sievietes, kam piemīt ass prāts un attīstīta intuīcija. Attiecības ar māti atstāj ilglaicīgu ietekmi uz kreiča dūžiem, bieži iespaidojot viņu mīlas dzīvi un attiecības ar sievietēm.

Vēlīni dzīves gadi kreiča dūžiem nenesīs prieku, ja viņi nevērsīsies pēc vadības pie garīgajiem spēkiem. Kreiča dūžus mūža nogalē var piemeklēt materiālas problēmas vai arī panākumi garīgajā jomā.

Laimīgākie būs tie kreiča dūži, kuru nerimstošie zināšanu meklējumi attieksies arī uz pašrealizāciju. Bieži kreiča dūži ir mūžīgie ceļotāji, kuriem nepieciešami ceļojumi un pārmaiņas dzīvē un darbā, lai vienlaicīgi apmierinātu zināšanu slāpes un atbrīvotos no iekšējā nemiera.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.