Kreiča divnieks – sarunu kārts 0

Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir dažādi raksturi. Daļa no kreiča divniekiem gandrīz no visa baidās, it īpaši no vientulības, un dara visu iespējamo, lai viņiem apkārt būtu cilvēki, kas viņus mīl, vai ar kuriem var iesaistīties sarunās. Šie ļaudis ir sabiedriski un gūst baudu un aizraujošas tērzēšanas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
FOTO. Tuvojas ceriņu laiks! Esi uzmanīgs – neatnes ar tiem mājās nabadzību un raizes
Viņas ir kā radītas šai lomai! TOP 5 vislabākās mammas saskaņā ar zodiaka zīmi 6
Lasīt citas ziņas

Taču ir arī citādi kreiča divnieki – viņi dzīvo noslēgtībā un šķiet, ka viņiem neviens nav vajadzīgs. Tomēr patiesībā arī šie kreiča divnieki baidās no vientulības, un viņiem blakus vienmēr ir kāds cilvēks, kam viņi ir ļoti pieķērušies. Kreiča divnieku uzvedība lielā mērā saistīta ar viņu karmisko kārti – pīķa dūzi -, kas nozīmē slēptas bailes no nāves vai pārmaiņām.

Neraugoties uz to, cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir kreiča divnieks, ir apveltīti ar daudzām spējām un talantiem. Viņi ir neaizvietojami uzņēmējdarbībā un cilvēkiem, kuri darbā dod priekšroku partnerattiecībām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kreiča divnieku dzīves ceļš bieži izrādās pārsteidzoši gluds. Šai kārtij ir piešķirta spēcīga aizsardzība, un kreiča divniekiem ir par ko teikt paldies liktenim. Ja viņi sapratīs, cik patiesībā pārpilna ir viņu dzīve, tas palīdzēs atbrīvoties no slēptajām bailēm.

Kreiča divnieki mīl iesaistīties sarunās un apmainīties ar idejām. Šiem cilvēkiem ir spīdošas prāta spējas, kuras viņi lieliski prot izmantot. Kreiča divnieki ir asprātīgi un apburoši, ja vien viņus nepārņem bailes, kuru dēļ viņi kļūst aizkaitināmi un kašķīgi.

Kreiča divnieku dzīvē daudz kas ir iepriekš noteikts, tāpēc daļa no viņu uzdevuma ir vienkārši pieņemt lietas tādas, kādas tās ir (it īpaši pašiem sevi un savus tuvākos).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.