Laiks kultūrai 1


Lai vairotu sarunu tematus, gūtu kultūras baudījumu un vienkārši jaunus iespaidus, dodieties uz muzeju! Izvēlieties jums saistošāko tematiku, aktuālās izstādes un patverieties no rudenīgā drēgnuma muzeja telpās, gūstot arī estētisku baudījumu!

Reklāma
Reklāma

Neierasts dienas sākums

Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Lasīt citas ziņas

Vairums no mums brīvdienas labprāt izmanto, lai ilgāk pagulētu. Tomēr rīta stundām piemīt īpaša un neatkārtojama burvība, ko laiku pa laikam noteikti ir vērts izbaudīt. Pagatavojiet kafiju, nodrošinieties ar termosu, līdzi paņemtām brokastīm un siltu apģērbu, dodoties nelielā pārgājienā pirms saules lēkta. Īpaši fantastisku ainavu garantē rīts, kas pavadīts Ķemeru purvā, sagaidot saullēktu – šo maģiju noteikti ir vērts izbaudīt ikvienam vismaz reizi mūžā!

Fiziskas aktivitātes enerģiskai dienai

Dažādi pētījumi liecina, ka pāri, kuri kopīgi nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm, ir saticīgāki un harmoniskāki. Ļaujiet sev par to pārliecināties pašiem, kopā dodoties sportot. Tas var būt gan skrējiens, gan brauciens ar skrituļslidām, tevis iecienītā joga vai partnera ierastie CrossFit treniņi. Atliek vien izvēlēties nodarbību, kas aizraus jūs abus, un ļauties nelielam izaicinājumam.

Aizmirstiet par pasauli

CITI ŠOBRĪD LASA

Nav noslēpums, ka viedtālruņus ikdienā daļa cilvēku lieto krietni vairāk nekā tas būtu nepieciešams. Ja apzinies, ka tu vai tavs mīļotais pārlieku bieži raugās tālruņa ekrānā, vienojieties, ka dosieties uz randiņu, kurā telefonu vietā fotogrāfijas uzņemsiet ar fotokameru, tā patiešām pilnvērtīgi pavadot laiku viens ar otru.

Filma brīvā dabā

Silts pleds, termoss, kāds parks vai piemājas dārzs un portatīvais dators ir viss, kas vajadzīgs, lai sarīkotu improvizētu kino vakaru brīvā dabā. Nodrošinieties ar visu, kas nepieciešams, lai jūs justos komfortabli, un izbaudiet citādu kino vakaru!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.