Foto – Juris Kalniņš

Kristers Aparjods – augstajā ceturtajā vietā 0

Šī gada pasaules junioru čempions kamaniņu sportā Kristers Aparjods ieņem augsto ceturto vietu pēc Dienvidkorejas trasē Phjončhanā, kur pēc gada risināsies Ziemas olimpiskās spēles, Pasaules kausa sezonas pirmspēdējā – astotā – posma pirmā brauciena, bet uzreiz aiz viņa seko Artūrs Dārznieks.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Savukārt Inārs Kivlenieks noslēdz pirmo desmitnieku, Kristaps Mauriņš ir 22.pozīcijā, bet Riks Kristens Rozītis ieņem 25.vietu.

Tikai 18 gadus vecais Aparjods pirmajā braucienā trasi veica 48,723 sekundēs, līderim Dominikam Fišnallerm zaudējot 0,116 sekundes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Otrajā vietā patlaban ir vācietis Johanness Ludvigs, kurš Fišnalleram zaudē sešas sekundes tūkstošdaļas, bet trešais ir Andi Langenhans, kurš atpaliek vēl par septiņām sekundes simtdaļām.

Aparjods pirmajam trijniekam zaudē četras sekundes simtdaļas, bet turpat aiz viņa ir Dārznieks, kurš pirmajā braucienā bija 0,068 sekundes lēnāks, nekā komandas biedrs. Savukārt Kivlenieks līderim zaudē 0,401 sekundi.

Otrais brauciens sāksies plkst.10.55. Sacensības tiešraidē varēs vērot kanālā “Best4Sport TV”.

Savukārt sacensības stafetē sāksies plkst.13.

LETA jau vēstīja, ka Ulla Zirne sestdien izcīnīja septīto vietu, sasniedzot savu karjeras rekordu Pasaules kausa sacensībās, bet Elīza Cauce ierindojās 11.pozīcijā, kamēr Kendija Aparjode pirmajā braucienā krita.

Tikmēr divnieku sacensībās Juris un Andris Šici ieņēma 13.vietu, bet otra Latvijas ekipāža Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu.

Latvijas kamaniņu braucēji Dienvidkorejā atrodas jau otro nedēļu, jo pirms tam Phjončhanā norisinājās treniņu nedēļa, kurā lielākā daļa sportistu ieguva pirmo pieredzi šajā trasē.

Pēc sacensībām Phjončhanā šīs sezonas Pasaules kausa izcīņa noslēgsies ar pēdējo posmu Vācijas trasē Altenbergā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.