Foto – Fotolia

Finanšu un karjeras horoskops 0

Vērsim februārī nāksies piedzīvot grūtu periodu saziņā ar kolēģiem, kuri acīs saka vienu, bet aiz muguras cenšas diskreditēt un noniecināt viņa profesionālos talantus. 2018.gada februāra karjeras horoskops Vērsim prognozē jaunu augstu amatu un teicamu algu. Ja jūs nesāksiet pievērst uzmanību nelabvēļiem, tad februārī daudz ko sasniegsiet.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 8
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Lasīt citas ziņas

Jums ir daudz plānu, spilgtu ideju un pats galvenais – darba pieredze. Naudas apmērs būs pietiekams, lai pilnvērtīgi atpūstos un atļautos lielus pirkumus visai ģimenei.

Sieviete Vērsis būs maksimāli uzmanīga, apejoties ar naudu. It īpaši tad, ja februārī jūs to grasāties ieguldīt izdevīgā lietā. Ja esat nolēmusi šogad veidot karjeru jaunā jomā, neaizmirstiet konsultēties ar tuviem cilvēkiem. Vērsim būs grūti saglabāt finansiālu stabilitāti, jo jūsu prasības ir krietni pārspīlētas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karjeras horoskops februārim vīrietim Vērsim iesaka dziļāk iepazīt darba kolēģus. Iespējams, kāds no viņiem jums varētu kļūt par cienīgu partneri privātajā biznesā. Stipru finansiālo bāzi jums februārī palīdzēs nodrošināt tuvi draugi un lietišķie partneri.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.