Foto – Bonappetit.lv

Ābolu jogurta deserts 0

Pagatavošana

Cepumus sasmalcināt. Ābolus nomizot, izgriezt serdi, sagriezt šķelītēs. Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu, pievienot ābolus, kanēļa standziņu, cukuru, medu un apmaisīt. Sautēt 2-3 min. Pievienot ūdeni un vārīt, kamēr āboli mīksti un šķidrums iztvaikojis. Uguni izslēgt un masu atdzesēt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Viljams paliek ēnā! Pēc Harija un Čārlza III tikšanās attiecības karaliskajā ģimenē krasi mainījušās
Lasīt citas ziņas

Pusi no ābolu masas sajaukt ar jogurtu. Glāzēs kārtām liek ābolu masu, cepumu drupačas un jogurta masu.

Līdz pasniegšanai turēt ledusskapī.

Recepti piedāvā 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.