Foto – Bonappetit.lv

Ābolu jogurta deserts 0

Pagatavošana

Cepumus sasmalcināt. Ābolus nomizot, izgriezt serdi, sagriezt šķelītēs. Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu, pievienot ābolus, kanēļa standziņu, cukuru, medu un apmaisīt. Sautēt 2-3 min. Pievienot ūdeni un vārīt, kamēr āboli mīksti un šķidrums iztvaikojis. Uguni izslēgt un masu atdzesēt.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Pusi no ābolu masas sajaukt ar jogurtu. Glāzēs kārtām liek ābolu masu, cepumu drupačas un jogurta masu.

Līdz pasniegšanai turēt ledusskapī.

Recepti piedāvā 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.