Foto – Aija Geida

Gardie cepumi žagariņi. Mājražotājas Ainas Eriņas recepte 1

Dricānu mājražotāja Aina Eriņa dalās ar cepumu – žagariņu recepti. Viņai tie padodas pufīgi, ne tik cieti un kraukšķīgi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
Eksperti brīdina par jaunas katastrofas tuvošanos: 90 procenti cilvēces var iet bojā
Lasīt citas ziņas

“Recepte vecu vecā, saputo olas, uz katru olu pa karotei cukura, drusku vaniļas cukurs, tad liek pusglāzi krējuma (pēc iespējas mazāk treknu, var arī rūgušpienu), 200 g miltu, tos vajag arī vairāk, lai mīkla nebūtu pašķidra. Tad beigās pielej 2 ēdamkarotes degvīna, samīca, liek pusstundu nostāvēties, līdz rullē, veido un vāra verdošā eļļā. Garšīgi.”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.