Foto – Aija Geida

Gardie cepumi žagariņi. Mājražotājas Ainas Eriņas recepte 1

Dricānu mājražotāja Aina Eriņa dalās ar cepumu – žagariņu recepti. Viņai tie padodas pufīgi, ne tik cieti un kraukšķīgi.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

“Recepte vecu vecā, saputo olas, uz katru olu pa karotei cukura, drusku vaniļas cukurs, tad liek pusglāzi krējuma (pēc iespējas mazāk treknu, var arī rūgušpienu), 200 g miltu, tos vajag arī vairāk, lai mīkla nebūtu pašķidra. Tad beigās pielej 2 ēdamkarotes degvīna, samīca, liek pusstundu nostāvēties, līdz rullē, veido un vāra verdošā eļļā. Garšīgi.”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.