Foto – Bonappetit.lv

Ābolu “medus” – īsts gardumiņš! 1

Pagatavošana

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt šķēlītēs. Ābolus pārlikt katlā ar biezu apakšu, pievienot ūdeni un uzvārīt. Ābolus vārīt tik ilgi, kamēr tie sāk jukt ārā. Atdzesēt līdz istabas temperatūrai.
Ābolus sablendēt, pievienojot iebiezināto pienu. Piena daudzums atkarīgs no ābolu skābuma, tāpēc var gadīties, ka kondensēto pienu pievienot vajadzēs vairāk. Taču visu nosaka jūsu vēlmes. Šeit ir iespēja variēt.
Ja vēlaties ābolu “medu” uzglabāt ilgāk, tad burciņas jāsterilizē un jāaizvāko.
Lai labi garšo!

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
“Tas vairs nav smieklīgi!” Agnese Zeltiņa trīs mēnešu laikā piedzīvojusi četras zādzības 1
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.