Aivars Slucis
Aivars Slucis
Foto – Valdis Ilzēns

Cīruļa augšāmcelšanās 17


Maijā Slucis atbrauca uz Latviju, nesekmīgi mēģināja satikt Cīruļa sievu un māti, toties konstatēja, ka Cīrulis aktīvi komunicē sociālos tīklos! Slucis tikās ar producenti, kas par Cīruļa darbībām bija šokā, jo neko neesot zinājusi. Jūnijā no miroņiem augšāmcēlies Cīrulis arī sazinājies ar Sluci, rakstot frāzes par filmēšanu, topošo filmu “Vai viegli būt jaunam – tagad”, kas tagad esot viņa projekts, savu aizņemtību citos darbos, “bojā gājušā” operatora Pauniņa ģimenes kontaktus dot negribēja, bet Heinsbergs, pēc Cīruļa vārdiem, ir krāpnieks, kas no Sluča gribējis izkrāpt naudu, izdomājot viņa nāvi… “Es nesaprotu, kādam gan ir jābūt domu gājienam vai kā vispār var aizdomāties līdz tam, lai izdomātu cita nāvi?” vēstulē raksta Cīrulis. Viņš bijis arī dusmīgs, ka Slucis ielicis “Latvijas Avīzē” un “Dienā” sēru sludinājumu par viņa nāvi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Veselam
6 padomi senioriem, lai pareizi lietotu medikamentus un nekaitētu savai veselībai
Lasīt citas ziņas

Tomēr jūlijā Slucis saņēma vēstuli no Cīruļa, ka līdz gada beigām saņemšot atpakaļ visu naudu.

“Šitā apkrāpts esmu pirmoreiz! Arī policijā vērsos pirmoreiz. Zinu, ka, aizdodot naudu, var nedabūt to atpakaļ, bet ar to vienmēr esmu rēķinājies. Visu naudu, ko no Cīruļa atdabūšu, ziedošu Vītola fondam,” saka Slucis, kurš daudzu gadu garumā Latvijā dažādiem mērķiem un projektiem sagādājis ap miljons dolāru.

CITI ŠOBRĪD LASA
Producente, uzzinājusi par lietu gaitu, bijusi nepatīkami pārsteigta. “Man piezvanīja no Vītola fonda un teica, ka man var būt problēmas. Sazinājos ar Sluci un visu izstāstīju. Viņš saprata, ka neesmu vainīga. Piedāvāju atdot visu naudu, ko esmu dabūjusi no Cīruļa, bet viņš to negrib. Cīruli draudēju iesūdzēt tiesā par mana vārda izmantošanu, bet vienojāmies, ka viņš samaksās 2000 eiro morālo kompensāciju, tad to nedarīšu. Vēl nav samaksājis. Kad prasīju, kāpēc tā ir rīkojies, Cīrulis runāja par problēmām ģimenē, naudas trūkumu. Bet nauda viņam būšot, ko atdot, – no kaut kāda mantojuma Amerikā…” stāsta izmantotā producente.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.