
Alkoholiskais kokteilis “Benediktīns XIII” 0
Sastāvdaļas. 120 ml ābolu sulas, 30 ml ķiršu liķiera, 20 ml liķiera Benediktīns, 20 ml Monin laima sīrupa, 1 kanēļa standziņa, 3 – 4 mandeles, augļi (āboli, bumbieri).
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Kovids bija ģenerālmēģinājums? Ķīnā strauji izplatās jauns vīruss, kas nupat sasniedzis citu valsti
3
“Tas vistiešākajā mērā skar mūs” – par šķiršanos paziņo iemīļotas radio SWH personības – Kaspars Breidaks un Sanda Dejus
2
11 lietas, par kurām agrāk kaunējās, bet tagad tās uzskata par normālām
Sulu, liķierus, sīrupu, kanēļa standziņu un mandeles karsē uz lēnas uguns. Lej stikla krūzē, kurā ievietoti sagriezti augļi.
Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.