
Alkoholiskais kokteilis “Benediktīns XIII” 0
Sastāvdaļas. 120 ml ābolu sulas, 30 ml ķiršu liķiera, 20 ml liķiera Benediktīns, 20 ml Monin laima sīrupa, 1 kanēļa standziņa, 3 – 4 mandeles, augļi (āboli, bumbieri).
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek?
2
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
Sulu, liķierus, sīrupu, kanēļa standziņu un mandeles karsē uz lēnas uguns. Lej stikla krūzē, kurā ievietoti sagriezti augļi.
Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.