Foto: Indulis Burka

Aļņa gaļas sautējums ar rupjmaizi un kāli 0

Aļņa gaļu atbrīvo no plēvēm, cīpslām un sagriež nelielos gabaliņos. Uz pannas apcep brūnus, pievienojot nedaudz sāls, piparu un lāsi konjaka. Vīnogu kauliņu eļļā apcep rupj-maizes kubiciņus.

Reklāma
Reklāma
Lūdz palīdzību Jāņa meklēšanā: “Jāķemmē krasti līdz pat jūrai, jo HES bija palaidis turbīnas, straume nereāla – apgāza laivu…”
Bijušais CIP vadītājs: ASV apzināti deva Ukrainai ieročus, lai tā “asiņotu”, nevis uzvarētu 130
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes riskē novecot vientulībā
Lasīt citas ziņas

Sarīvē burkānu, kāli un sīpolu. Sākot ar gaļu, visu kārto spiediena vārāmajā katliņā, pievieno vēl mazliet piparu, dažas kadiķogas un lauru lapu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar ūdeni un sautē 20 minūtes. Atver katliņu un pievieno saldo krējumu. Tāpat bez vāka pasautē vēl dažas minūtes.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai svaigiem sagrieztiem dārzeņiem. Klāt labi garšos upeņu vīns.

Sautējumu var gatavot arī cepeškrāsnī keramikas podiņā, ar kuru arī pasniedz galdā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.