Foto: Indulis Burka

Aļņa gaļas sautējums ar rupjmaizi un kāli 0

Aļņa gaļu atbrīvo no plēvēm, cīpslām un sagriež nelielos gabaliņos. Uz pannas apcep brūnus, pievienojot nedaudz sāls, piparu un lāsi konjaka. Vīnogu kauliņu eļļā apcep rupj-maizes kubiciņus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Kokteilis
Vēl nesen Oļegs Kristīnei dāvāja 130 tūkstošu eiro vērtu automašīnu: miljonāra Fiļa mīļotā Kristīne nāk klajā ar negaidītu paziņojumu
“Vai valsts svētki ir atcelti?” Patriotu mēnesis, bet “Rimi” veikalos Latvijas karodziņu vietā kas pavisam cits
Lasīt citas ziņas

Sarīvē burkānu, kāli un sīpolu. Sākot ar gaļu, visu kārto spiediena vārāmajā katliņā, pievieno vēl mazliet piparu, dažas kadiķogas un lauru lapu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar ūdeni un sautē 20 minūtes. Atver katliņu un pievieno saldo krējumu. Tāpat bez vāka pasautē vēl dažas minūtes.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai svaigiem sagrieztiem dārzeņiem. Klāt labi garšos upeņu vīns.

Sautējumu var gatavot arī cepeškrāsnī keramikas podiņā, ar kuru arī pasniedz galdā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.