Foto – Karīna Miezāja

– Neizpratne par biļetes cenas dubultošanu ceļas no kolēģa Ušakova svārstīgiem solījumiem. Rudenī viņš sauca – deklarējieties Rīgā, un tad mēs tarifu nepaaugstināsim. Vēl agrāk, pirms vēlēšanām, Ušakovs mācījās pieredzi pie Savisāra un svēra, vai Rīgā kā Tallinā nevarētu būt bezmaksas sabiedriskais transports. 21

– Tallinā ieviesa sistēmu, ko Rīgā valdība neatļāva. Visi Tallinā deklarētie brauc par brīvu, bet aiz pilsētas robežas dzīvojošie maksā 1,60 eiro par biļeti. Šeit to pašu atzina par nepieņemamu. Bet “RS” šodien būtiskākais ir – reputācija. Kā uzņēmumam, kurš tur visu kārtībā. Un cilvēkiem, kas darījuši ko nepareizu, manuprāt, nav vietas “RS”.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
TESTS: atbildi uz 10 vienkāršiem jautājumiem un mēs pateiksim, cik izglītots tu esi!
TV24
Mūrniece: “Notiek psiholoģiskās operācijas pret mūsu iedzīvotājiem. Tiek mēģināts manipulēt un radīt nedrošības sajūtu”
Lasīt citas ziņas

– Te ir stāsts par reputāciju – ka, iespējams, mazgājamie līdzekļi pārvērsti par ūdeni un notikušas citas sarežģītas “ķīmijas”.

– Kamēr Ušakova kungs ir atvaļinājumā, manā uzdevumā iecelta izmeklēšanas komisija. Līdz 16. februārim tai jāsniedz atzinums par divām lietām. Vai tīrāmo līdzekļu iepirkums “RS” bijis tiesisks un vai dokumenti ir kārtībā? Vai piegādāti ķīmiskie materiāli, par kuriem samaksāta nauda, un kas pārbaudījis, apliecinājis mazgāšanas līdzekļu kvalitāti? Jātiek skaidrībā, vai uzņēmumā strādājuši negodīgi darbinieki vai no malas kāds ceļ traci. Lieta nevar palikt bez izmeklēšanas, un atbildes jāsaņem kā domes vadībai, tā sabiedrībai. Apsolu, atbildes būs, un labi, ka no savas puses izmeklēs arī policija. Ja būs vainīgie, viņiem jāsēž cietumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

– Un kā vērtēt stāstus par domes pasūtītiem pētījumiem? Tie esot nekam nederīgi, pārrakstīti plaģiāti, par kuriem brangi maksāts – 35 tūkstoši eiro?

– Vaļasbrīdī izlasīšu šo pētījumu. Es neesmu tādu pasūtījis.

V. Krustiņš: – Baurov­skas kundzes ietekmētā vai neietekmētā atklātība, advokāta Dzanuškāna izpildītā pētniecība – šķiet, ka pašreiz kritika par domes darbu birst ārā kā kartupeļi no maisa.

– Birst, bet domāju, ka atgriezies Ušakova kungs dos skaidrojumus – praktiskus, juridiskus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.