‘’Apskurbušās’’ zemenes. Gardums ar zemenēm un rumu 0

Nepieciešams: 500 g zemeņu, 1 citrona sula, 3 ēdamkarotes ruma, 5 ēdamkarotes cukura, ½ glāzes saldā krējuma, 1 ēdamkarote sakapātu riekstu, nedaudz zaļo vīnogu.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Dažas skaistākās zemenes atliek, pārējās sagriež, pievieno citrona sulu, cukuru un karsē, līdz cukurs izkusis, tad iegūto biezeni izberž caur sietu un noliek atdzesēt. Pēc tam pievieno rumu, lej traukos. Trauka vidū liek atliktās zemenes un dažas vīnogas. Rotā ar saputotu krējumu, pārkaisa
ar riekstiem.

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.