‘’Apskurbušās’’ zemenes. Gardums ar zemenēm un rumu 0

Nepieciešams: 500 g zemeņu, 1 citrona sula, 3 ēdamkarotes ruma, 5 ēdamkarotes cukura, ½ glāzes saldā krējuma, 1 ēdamkarote sakapātu riekstu, nedaudz zaļo vīnogu.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Dažas skaistākās zemenes atliek, pārējās sagriež, pievieno citrona sulu, cukuru un karsē, līdz cukurs izkusis, tad iegūto biezeni izberž caur sietu un noliek atdzesēt. Pēc tam pievieno rumu, lej traukos. Trauka vidū liek atliktās zemenes un dažas vīnogas. Rotā ar saputotu krējumu, pārkaisa
ar riekstiem.

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.