Foto: Shutterstock

Ar burkāniem un majonēzi pildīta karpa 0

Sastāvdaļas
• karpa
• burkāni
• ķiploki
• dilles
• majonēze
• sāls

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
“Tas bija tikai ģenerālmēģinājums! “Dzīvais Nostradams” brīdina, ka pasauli šogad gaida vēl briesmīgāki pārbaudījumi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sarīvētus burkānus uz pannas viegli apcep nelielā taukvielu daudzumā. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un majonēzi, uzbārsta sāli un mazliet pakarsē, raugoties, lai majonēze nesaiet taukos. Tad masai pievieno sakapātas dilles un pilda karpā. Lai zivs ātrāk izceptos, iegriež ādā.

Karpu liek uz pannas, kas izklāta ar foliju, un cep cepeškrāsnī 180 grādos 30–40 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.