Publicitātes foto

Tikai mieru, dziesma ir laba! 1

Kā Justa Sirmā dziesmu “Heartbeat” vērtē Eirovīzijas agrāko gadu dalībnieki?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Neticami, bet tava auto marka atklāj par tevi vairāk, nekā spēj iedomāties
TV24
Ķīna paziņo, ka kopā ar Krieviju ir gatava aizstāvēt “taisnīgumu” pasaulē. Vai Ķīna nostāsies uz frontes līnijas?
14 iecienīti produkti, kuru sastāvā ir vielas, kas var veicināt vēža veidošanos 3
Lasīt citas ziņas

Marats Ogļezņevs, grupas “Musiqq” dalībnieks (grupa Eirovīzijā piedalījās 2011. gadā): – Man patīk Justa balss un dziedājums “dzīvajā”. Abas šīs lietas ir ļoti svarīgas. Domāju, ka šajā ziņā, uzstājoties Eirovīzijā, viss būs kārtībā. Tiesa, pirmo reizi dzirdot šo dziesmu, tā mani īsti neuzrunāja. Pilnībā to uztvert spēju tikai tad, kad biju noklausījies vairākas reizes. Bažas mazliet rada tas, vai Eirovīzijas skatītāji, kuri šo dziesmu dzirdēs vienu reizi, spēs to uzreiz uztvert. Mēdz būt dziesmas, kuras uzrunā daudz spēcīgāk.

Internetā redzēju citu valstu dziesmu vizuālos risinājumus, un, jāatzīst, tie bija diezgan iespaidīgi. Tam, kā dziedājums izskatīsies uz skatuves, ir liela nozīme. Mūsdienās Eirovīzijā tikai ar dziesmu vien vairs nepietiek. Daudz ko nosaka arī vizuālais risinājums.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā liecina mana un Emīla pieredze, stress pirms uznākšanas uz Eirovīzijas skatuves ir milzīgs. Justa skatuves pieredze nav liela, bet nacionālajā atlasē viņš vienalga dziedāja labi. Tāpēc domāju, ka uz Eirovīzijas skatuves viņam ar stresu nebūs problēmu. Jāatzīst, pirms pieciem gadiem, uzstājoties Eirovīzijā, es nebiju gatavs tam, ka trīs dziesmai atvēlētajās minūtēs jau ar pirmo sekundi jāuzvedas tā, it kā koncerts ritētu vismaz pusstundu. Lai gan patiesībā pirms tam vairākas stundas esi klusi sēdējis aizkulisēs. Novēlu Justam jau pirmajās sekundēs dabūt sevi uz tāda viļņa, ka “viss notiek”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.