Grēta Gorjučko
Grēta Gorjučko
Publicitātes foto

Cik zinu, tev vārds dots par godu slavenajai aktrisei Grētai Garbo. Kuras tev pašai ir vismīļākās aktrises Latvijā un pasaulē? 1

Jā, esmu ļoti pateicīga mammai par savu vārdu. No Latvijas aktrisēm manas simpātijas neapšaubāmi pieder Gunai Zariņai, kuru dziļi apbrīnoju par viņas veikumu. Ļoti patīk arī Jaunā Rīgas teātra aktrises Regīna Razuma, Baiba Broka un Inga Alsiņa. No pasaules zvaigznēm īpaši simpatizē Merila Strīpa, Mariana Kotiljārda, Odrija Hepberna, Mišela Faifere un tā varētu turpināt.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Tūlīt 360TV pirmizrādi piedzīvos jauns raidījums, kuru vadīsi tu. Par ko tas būs?

Jaunais raidījums “Stāsts par mums” tik tiešām būs stāsts par mums visiem. Par attiecībām starp vīrieti un sievieti. Par ģimeni. Par tās uzskatiem, sadzīves likumiem un principiem, kuri mainās tāda milža priekšā kā LAIKS. Raidījums uzdos jautājumus sabiedrībā zināmiem pāriem un reizē arī sabiedrībai. Kā laiks ietekmē mūs visus? Kā vecums maina mūs un mūsu attiecības? Vai mēs esam gatavi ieraudzīt viens otru vecumdienās un joprojām patiesi būt kopā? Raidījumā centīsimies atbildēt uz attiecību jautājumiem, kurus mēs sev ikdienā neuzdodam, par kuriem pat negribam domāt. Ieskatīsimies tur, kur parasti nemaz negribam skatīties, – savā dzīvē pēc 25 un pat 50 gadiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vai pati esi domājusi, ko darīsi pēc tik daudz gadiem?

Interesanti, ka uz daudziem jautājumiem, ko es šajā raidījumā uzdošu saviem viesiem, man pašai būtu ļoti grūti atbildēt. Esmu tajā vecumā, kad vēl tik ļoti gribas dzīvot šeit un tagad. No vecuma man ir ārkārtīgi bail, tādēļ labāk cenšos maksimāli izdzīvot tagadni, lai vecumdienās nebūtu jādomā par to, kas palika nepiedzīvots jaunībā. Pēc tik daudz gadiem, visticamāk, būšu tur, kur man jābūt. Kur, to vēl nezinu.

Raidījumu vadītājiem tāpat kā solistiem sabiedrība arvien pievērš lielāku uzmanību nekā pārējiem, kaut rezultāta sasniegšanā piedalās diezgan prāva radošā komanda. Par ko tu esi pateicīga viņiem?

Bez komandas nav arī paša raidījuma vadītāja. It īpaši tik sarežģītā raidījumā kā šis, kur mūsu kolektīvs ir ļoti liels un darba rezultāts atkarīgs no katra šajā ķēdē iesaistītā cilvēka. Esmu pateicīga ikvienam savas komandas biedram gan par padarīto darbu, gan par attieksmi, ar kādu mēs strādājam. Kopējā gaisotne ir ļoti svarīga, tāpēc cenšos aizkadrā daudz jokot, smieties un pielipināt šo noskaņojumu arī citiem. Lai darbs ir prieks pilnīgi visiem.

Pieturzīmes

Bez kā grūti iedomāties dienu?

Bez baltas kafijas, svaiga gaisa, saules un mīlestības.

Trīs vārdi, kas tevi raksturo vislabāk?

Smaids, sapņošana, lipīgi smiekli, Lauvene, Parīze, ļauties, šampanietis, sarkana lūpu krāsa un dzīve, kurā nenožēlot pilnīgi neko!

Būtiskākais sasniegums darbā?

Esmu ļoti kritiska pret sevi. Tomēr izcelšu dažus – kafejnīcu “Bonēra”, vairākus ievērojamus kinoprojektus, televīziju. Šobrīd strādāju pie jauna projekta, ar ko, ceru, jau drīz varēšu lepoties.

Labākā izklaide?

Ceļošana vienmēr un visos laikos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.