Foto-Anda Krauze

Asā meksikāņu tortilja ar vistas gaļu 0

Sastāvdaļas – pilngraudu tortilja, lapu salāti, vistas fileja, konservētas pupiņas, salsas mērce ar ananasiem, “taco” garšvielas, kukurūza kārbiņā, sarkanais sīpols, paprika, svaigi tomāti, avokado, selerijas kātiņš, samalti čili pipari, sāls, pipari, krējums, laims.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Veselīgai zarnu darbībai: 9 dzērieni, kas stiprina mikrobiomu un uzlabo gremošanu
Kokteilis
Ja esat dzimis vienā no šiem 6 datumiem, jums ir lieliskas izredzes kļūt par miljonāru
Katastrofa ir tuvu: Ukraina rekordlielā ātrumā iznīcina Krievijas naftas pārstrādes rūpnīcas – 12 dienās apturētas piecas
Lasīt citas ziņas

Uz šķīvīša uzliek tortilju un lapu salātus. Gabaliņos sagriež vistas fileju, papriku, selerijas kātiņu, pievieno konservētās pupiņas, salsas mērci, garšvielas, kukurūzu, samaltu čili piparu, sāli un parastos piparus. Visu kopā liek cepties pannā, kamēr karsts, liek uz tortiljas un pa virsu uzkaisa sarīvētu sieru, lai tas var izkust. Klāt piegriež svaigus tomātus un avokado. Pasniedz kopā ar krējumu un laimu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.