Foto – Anda Krauze

Asais ķirbis ar jūras veltēm un laša vēderiņiem
 0

Sastāvdaļas: (4 porcijas) 500 g ķirbja, 1 burkāns, 1 sīpols, ķiploka daiviņa, 3 – 4 tomāti, 200 g kokosa piena, 2 ēd. k. “Tom Yum” pastas, 12 tīģergarneles, 400 g svaigu laša vēderiņu.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Lasīt citas ziņas

Olīveļlā apcep sagrieztu ķiploku, sīpolu un sarīvētu burkānu. Nedaudz pasutina, tad pievieno palielos gabalos sagrieztu ķirbi un uz lēnas uguns sautē. Noblanšē tomātus, noņem miziņu, sagriež nelielos gabaliņos, pievieno dārzeņiem. Kad dārzeņi mīksti, iemaisa “Tom Yam” pastu un liek klāt vidēji lielos gabalos sagrieztus lašu vēderiņus bez ādas. Pasautē 3 – 5 min., tad pievieno kokosa pienu un tīģergarneles. Visu kopā pasautē vēl 3 – 5 min. Liek šķīvjos. Var pasniegt ar rīsiem vai maizi.

Kafejnīcas “Kaķīškalns” recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.