Foto – Anda Krauze

Asais ķirbis ar jūras veltēm un laša vēderiņiem
 0

Sastāvdaļas: (4 porcijas) 500 g ķirbja, 1 burkāns, 1 sīpols, ķiploka daiviņa, 3 – 4 tomāti, 200 g kokosa piena, 2 ēd. k. “Tom Yum” pastas, 12 tīģergarneles, 400 g svaigu laša vēderiņu.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Olīveļlā apcep sagrieztu ķiploku, sīpolu un sarīvētu burkānu. Nedaudz pasutina, tad pievieno palielos gabalos sagrieztu ķirbi un uz lēnas uguns sautē. Noblanšē tomātus, noņem miziņu, sagriež nelielos gabaliņos, pievieno dārzeņiem. Kad dārzeņi mīksti, iemaisa “Tom Yam” pastu un liek klāt vidēji lielos gabalos sagrieztus lašu vēderiņus bez ādas. Pasautē 3 – 5 min., tad pievieno kokosa pienu un tīģergarneles. Visu kopā pasautē vēl 3 – 5 min. Liek šķīvjos. Var pasniegt ar rīsiem vai maizi.

Kafejnīcas “Kaķīškalns” recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.