Foto – Aija Geida

Svari. Šonedēļ gaidāma intelektuālā procesa aktivizācija, nopietnāka kļūs pieeja mācībām un informācijas apstrādei. Var nākties pārskatīt dokumentus un rēķinus, ieviest tajos kārtību. Ziemassvētku vakarā vairāk orientējies uz veselīgu pārtiku, tāpat arī pārmērīga alkohola lietošana nebūtu vēlama. Pabeidz visus darbus jau laikus, lai neizdarītās lietas nebojā svētkus. 0


Skorpions. Šonedēļ laiks padomāt, cik apmierināts esi ar savu finanšu situāciju. Lai to uzlabotu, pret naudas plūsmu vajadzētu izturēties nopietni un atbildīgi. Iespējams, kļūs aktuāli pamainīt veidu, kā tu pelni naudu, kā rīkojies ar naudu, tāpat var rasties jauni ienākumu avoti, tikai proti tos izmantot. Ziemassvētku vakaru pavadi ar cilvēkiem, ko mīli.

Strēlnieks.
Šonedēļ tev radīsies iespēja uzsākt jaunu dzīvi, ieraudzīt jaunas perspektīvas, tikai jābūt psiholoģiski gatavam atteikties no vecajiem ieradumiem un visa, kas savu laiku jau nokalpojis. Velti laiku pārdomām par savām iepriekšējām kļūdām un raugies nākotnē. Ziemassvētku vakaru pavadi ģimenes lokā, izrādi pateicību visiem, kas tev palīdzējuši.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Mežāzis. Šonedēļ Mežāzim var rasties kādas slepenas darīšanas. Labāk lai tās būtu vērstas uz vispārēju labumu. Vēlams nodarboties ar labdarību, kādam izpalīdzēt un kādu iepriecināt. Varbūt, raugoties uz tiem, kam mazāk veicies, sapratīsi, cik daudz tev patiesībā dots. Ziemassvētku vakarā atceries par draugiem un paziņām. Viņi priecāsies arī par vienkāršu sveicienu no tevis.

Ūdensvīrs.
Šonedēļ izdosies ar skaidru skatienu izvirzīt sev jaunus reāli sasniedzamus mērķus un uzstādīt svaigas prioritātes. Aktivizēsies lietišķie kontakti. Var rasties jaunas biznesa iespējas, jaunas saistības, kas no tevis prasīs atbildību un profesionalitāti. Ziemassvētku vakarā viegli būs ļauties sentimentam un nobirdināt kādu aizkustinājuma asaru.

Zivis. Pašnodarbinātajām Zivīm būs vēlme stimulēt sava biznesa attīstību, var rasties jaunas iespējas sevi reklamēt un pierādīt. Esi gatava ieguldīt nopietnu darbu, lai vēlamais kļūtu par esošo. Visu dari ar rūpību un apdomu. Ziemassvētku vakarā būsi jūtīga un sapņaina, svarīga būs svētku noskaņa, patīkama mūzika. Pavadi šo vakaru ar pašiem mīļākajiem un tuvākajiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.