Pārtrauc kontaktēties 0

Lai arī vienīgais veids, kā atrisināt konfliktus, ir izrunājoties, atceries, ka jūs tomēr jau esat tikuši tik tālu – paziņots par kāzu atcelšanu, sadalīta manta. Ja process aizgājis jau līdz tam – vai ir atpakaļceļš? Būt draugiem pēc bildinājuma atcelšanas noteikti nav viegli, dažkārt pat ir neiespējami būt labām paziņām pēc vienkārša romāna vai vasaras aizraušanās, nerunājot par kaut ko tik nopietnu kā bildinājums.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Tāpat šāda draudzība var būt pietiekami sāpīga – kādam vēl izrādīsies jūtas, kāds šo otru cilvēku nevarēs izturēt – lieka drāma dzīvē jau pēc tik dramatiskiem notikumiem vairs nav vajadzīga. Izdzēs telefona numuru un nedomā par kontaktēšanos ar šo cilvēku – tas būs sāpīgi jums abiem. Tāpat necenties sekot viņa sociālajiem profiliem. Ieraudzīsi kādu fotogrāfiju, kā viņš it kā labi pavada laiku kopā ar draugiem, un nespēsi to pārdzīvot, tāpēc tas būs lieks stress.

Iemācies sevi mīlēt

Nevar noliegt, ka šķiršanās ir sāpīgs process, tāpēc šis ir brīdis, kad tev jāvelta laiks sev un savai labsajūtai. Izbaudi stundu garas burbuļvannas, uzaicini kādu draudzeni, lasi kādu labu grāmatu un dari to, kas tev patiešām patīk. Uzrīko ballīti, aizbrauc apciemot ģimeni vai dodies elpu aizraujošā ceļojumā – šeit iztēlei nav robežu, tu esi pelnījusi atpūtu un laiku sev.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomēr atceries, ka tas ir arī laiks, kuru tev vajag pavadīt arī vienai – tev jāpierod pie miera un klusuma mājās un tā, ka ne vienmēr būs kāds, kas sagaidīs mājās ar vakariņām.

Samierināšanās ir labākās zāles

Kā jau iepriekš tika minēts, laiks ir jāizbauda arī vientulībā, un tas būs tas brīdis, kad patiešām sapratīsi, kas noticis un kāda būs turpmākā dzīve. Tur nav nekā nepareiza un tas nav nekas traģisks – tas vienkārši ir posms, kuram veiksmīgi jātiek pāri.

Aizmirsti par tādiem jautājumiem “Ko es izdarīju nepareizi?”, “Ko es varēju noklusēt?” un “Ja būtu darījusi ko citādi, vai mēs vēl būtu kopā?”.

Tie ir jautājumi, kuri noteikti ir jāaizmirst, jo viņi neko nemainīs. Atceries, ka tajā brīdī darīji, kā uzskatīji pareizāk, un, iespējams, ja jūs vēl būtu kopā, tu būtu vēl nelaimīgāka.

Izkrati sirdi labākajai draudzenei un pēc tam par to aizmirsti – centies katru pasēdēšanu draugu lokā nepārvērst par tevis žēlošanas ballīti. Centies saprast, ka tā, kā ir, ir daudz labāk.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.