Foto-Aija Geida

Ātrais tomātu un kabaču sacepums 2

Sastāvdaļas
• 3 lieli tomāti
• 2 mazi kabači
• 50 g Parmezāna siera
• ½ tējkarotes sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ķiploka daiviņa
• ēdamkarote olīveļļas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Nomazgātus tomātus un kabačus sagriež vienāda biezuma šķēlītēs un kārtām liek veidnē. Uzkaisa sāli un piparus. Ķiploka daiviņu smalki sakapā un uzber dārzeņiem. Visu apslaka ar olīveļļu un uzkaisa sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 40 minūtes.

Labi garšo kopā ar grilētu gaļu. Šis ēdiens lieliski iederas vasaras svinībās, jo ir ātri pagatavojams, ļoti aromātisks un viegls.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.