Praktiski
Receptes

Ātrais tomātu un kabaču sacepums0

Foto-Aija Geida

Sastāvdaļas
• 3 lieli tomāti
• 2 mazi kabači
• 50 g Parmezāna siera
• ½ tējkarotes sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ķiploka daiviņa
• ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana.
Nomazgātus tomātus un kabačus sagriež vienāda biezuma šķēlītēs un kārtām liek veidnē. Uzkaisa sāli un piparus. Ķiploka daiviņu smalki sakapā un uzber dārzeņiem. Visu apslaka ar olīveļļu un uzkaisa sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 40 minūtes.

Labi garšo kopā ar grilētu gaļu. Šis ēdiens lieliski iederas vasaras svinībās, jo ir ātri pagatavojams, ļoti aromātisks un viegls.

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
VIDEO. Silakrogā mītošie kaķi vairojas, dzemdē, ir izkropļoti un iet bojā: iedzīvotāji nezina, kā palīdzēt
3 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Padomi, kā dārzu saglabāt zaļu un ziedošu arī lielā karstumā
3 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Izcila recepte! Ziemeļkurzemes lībiešu tradicionālais ēdiens – melleņu klimpas
4 dienas

Lasītākie

ML
Māra Libeka
Latvijā
“Pirmais, kas jāņem vērā, ir cilvēka cieņa.” Intervija ar Satversmes tiesas tiesnesi Aldi Laviņu par garantēto minimālo ienākumu
17 minūtes
AD
Artis Drēziņš
Latvijā
“Viņš esot vienu nogriezis un tūliņ griezīšot arī otru!” Meitas slepkava atkal uz apsūdzēto sola
2 stundas
ML
Māra Libeka
Veselam
Vienīgā cerība – veselības nodoklis. Vai tiešām cilvēki to nesajutīs?
2 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
VIDEO. Deputāts, Rīgas mēra amata tīkotājs, izpalīdzīgs ugunsdzēsējs. Kā Vilnis Ķirsis dzēsa degošu auto
23 minūtes
IE
Ināra Egle
Latvijā
Prezidents un valsts pirmais jurists. Apritējis tieši gads kopš amatā stājies Egils Levits
37 minūtes