Foto: Shutterstock

Ātri un garšīgi! Mednieku desiņas ar pupiņām tomātu mērcē 0

Sātīgs un ļoti aromātisks ēdiens, kura sastāvā ir pupiņas un desiņas, ir viegli pagatavojams. Jau pēc nepilnas pusstundas izsalkušie mielosies ar šo gardumu!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

• Saulespuķu eļļa – 1 ēdamkarote
• Mednieku desiņas – 8 gab.
• Sīpols – 1 gab.
• Burkāni – 2 gab.
• Pupiņas tomātu mērcē – 2 burciņas
• Lauru lapa – 1 gab.
• Tomātu mērce – 2 ēdamkarotes
• Vusteršīras mērce – 1 ēdamkarote
• Sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

1. Pannā uzkarsē eļļu un liek uz straujas uguns apcepties desiņas. Ielieciet tās citā traukā, lai tās neatdziest.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Tikmēr notīriet sīpolu un burkānu. Sīpolu smalki sagriež, burkānu – sarīvē (varat sagriezt arī smalkās ripiņās, ja tā garšo labāk). Liek pannā cepties.

3. Pannā pievieno pupiņas, tomātu mērci, lauru lapu, Vusteršīras mērci un garšvielas – sāli, piparus. Visu kārtīgi samaisa.

4. Desiņas liek atpakaļ pannā kopā pie pārējām sastāvdaļām. Nogriež karstumu uz minimālu, uzliek pannai vāku un gatavo vidēji vēl 10 minūtes.

5. Kad gatavs, izņem lauru lapu no ēdiena.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.