Foto – Anda Krauze

Ātri marinētie tomāti un gurķi
 0

Nepieciešami

• Mazi vai vidēja lieluma gurķi

• Mazi tomātiņi

• Sīpoli

• Melnie graudu pipari

• Lauru lapas

• Ķiploks


Marinādei (1 l):

• 2 ēdamkarotes cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 12 ēdamkarotes galda etiķa


Pagatavošana

Marinādei uzvāra litru ūdens, vārot pieber sāli un cukuru, pievieno etiķi. Traukam uzliek vāku, lai etiķis neiztvaikotu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas 48
Kokteilis
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Lasīt citas ziņas

Tīrās 0,5 l burkās katrā ieliek 1 lauru lapu, 1 ķiploka daiviņu un 5–7 piparus.

Nomazgātus gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus – ripiņās. Katlā ieber gurķus, tomātus un sīpolus. Apmaisa, uzlej sagatavoto marinādi un vāra aptuveni 10 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.