Foto – Aija Geida

Ātrie, viegli skābētie gurķīši 0

Nomazgātiem gurķiem nogriež abus galus, lai tie ātri būtu gatavi. Bļodā liek pusi zaļumu (ja nav pieejamas visu veidu lapiņas, var iztikt ar dillēm), gurķus, uz pusēm pārgrieztas ķiploka daiviņas un virsū atkal zaļumus.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un maisa, līdz tie izšķīduši. Gurķiem uzlej karstu virumu, lai pilnībā nosedz, un uzliek slogu (katla vāku vai šķīvi). Gurķus var ēst pēc 2–4 stundām (atkarībā no tā, cik stiprus vēlas). Ja tos vajag jau pēc stundas, gurķi gareniski jāsagriež četrās daļās. Ja ne, pēc 12 stundām marinējums jānovieto vēsumā.

Jāpiebilst, ka ātrais variants raiti arī jāapēd. Turklāt, jo karstāka marināde, jo gurķi ātrāk zaudē kraukšķīgumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.