Atspirdzinošs dzēriens no arbūza un gurķa. Pamēģini! 0

Sastāvdaļas
1/2 gurķa
1/2 laima
piparmētra
200 g arbūza mīkstuma
avenes vai kazenes rotāšanai
ūdens

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 45
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Arbūzu sagriež gabaliņos un liek krūzē. Gurķi nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm un izņem sēklotni. Atlikušo gurķa daļu sagriež mazos gabaliņos un liek krūzē.
Laimu sagriež šķēlītēs un pievieno krūzē pārējām sastāvdaļām kopā ar piparmētru. Uzlej ūdeni un liek uz nakti ledusskapī.
Pasniedz, pievienojot avenes vai kazenes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.