Foto – Fotolia

Atspirdzinošs zemeņu mohito. Derēs arī bērnu ballītē! 0

Sastāvdaļas
12 lieli laimi, sagriezti četrās daļās
20 lielas piparmētru lapas
7–8 vidēja lieluma zemenes
3/4 tases līdz 1 tase cukura
Ledus
1 litrs gāzētas limonādes

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Receptes
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Piestiņā liek piparmētru lapas, zemenes un cukuru. Lietojot stampiņu ar garu rokturi vai koka karoti, mīca visas sastāvdaļas, kamēr piparmētru lapas un zemenes ir pilnībā saspaidītas un laima sula – izspiesta.

Pievieno ledu un limonādi, pasniedz nekavējoties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visas sastāvdaļas var saspiest jau iepriekš, izņemot ledus un limonādes pievienošanu, – tas jādara uzreiz pirms pasniegšanas.

Lai pagatavotu alkoholisko variantu, pievieno aptuveni 200 gramus gaišā ruma vai ielej rumu glāzēs pirms zemeņu maisījuma ieliešanas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.