Foto: Aija Geida

Augļu salāti ar diedzētiem kviešiem 0

Sastāvdaļas
• 2 banāni
• 3 ēdamkarotes diedzētu kviešu graudu
• 2 bumbieri
• Ābols
• 2 ēdamkarotes sakapātu valriekstu vai pekanriekstu
• Sauja saldētu ogu
• Ēdamkarote medus
• Ēdamkarote citrona sulas
• 5 ēdamkarotes jogurta vai skāba krējuma

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Receptes
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Divas dienas iepriekš sāk diedzēt kviešu graudus.

Augļus, ja nepieciešams, nomizo, sagriež mazos gabaliņos un apslaka ar citrona sulu, lai nekļūst brūni. Jogurtu vai skābo krējumu sajauc ar medu un pievieno sagrieztajiem augļiem. Pieliek sakapātus valriekstus vai pekanriekstus. Visu samaisa. Pirms pasniegšanas augļu salātiem uzkaisa diedzētos kviešu graudus. Ja vēlas, var pievienot rozīnes, žāvētas dzērvenes vai aprikozes. Medus salātiem dod izteik­smīgu garšu, bet saldināšanai var piebērt ēdamkaroti vaniļas cukura.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.