Foto: SHUTTERSTOCK

Aukstā spāņu zupa. Patiks kreptīga ēdiena cienītājiem! 5

Sastāvdaļas – tomāti, gurķi, cukini, paprika, sarkanais sīpols, olīveļļa, sāls, pipari, samalti čili pipari, cukurs.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Svaigos tomātus liek karstā ūdenī, pārdur un pēc tam noņem miziņu, tad tomātus sablendē. Blenderī liek sagrieztus svaigus gurķus, cukini, papriku, sīpolu, pievieno olīveļļu, šķipsniņu sāls, piparus, samaltus čili piparus un nedaudz cukura. Visu sablenderē, līdz veidojas viendabīga masa. Ja paliek pāri sagrieztās sastāvdaļas, tās uzber zupai un virsū uzliek bazilika lapiņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.