Foto: SHUTTERSTOCK

Aukstā spāņu zupa. Patiks kreptīga ēdiena cienītājiem! 5

Sastāvdaļas – tomāti, gurķi, cukini, paprika, sarkanais sīpols, olīveļļa, sāls, pipari, samalti čili pipari, cukurs.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Svaigos tomātus liek karstā ūdenī, pārdur un pēc tam noņem miziņu, tad tomātus sablendē. Blenderī liek sagrieztus svaigus gurķus, cukini, papriku, sīpolu, pievieno olīveļļu, šķipsniņu sāls, piparus, samaltus čili piparus un nedaudz cukura. Visu sablenderē, līdz veidojas viendabīga masa. Ja paliek pāri sagrieztās sastāvdaļas, tās uzber zupai un virsū uzliek bazilika lapiņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.