Foto – Shutterstock

Aukstais jogurta deserts ar banāniem un mandelēm 0

Desertam var izvēlēties arī jogurtu ar vaniļas garšu, to var ēst arī kā vieglas brokastis, iesaka Krievijas aktrise un kulinārijas raidījumu vadītāja Jūlija Visocka.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Banānus nomizo. Vienu banānu salauž nelielos gabaliņos, liek blenderī kopā ar jogurtu un iebiezināto pienu, sablendē viendabīgā masā.

Otru banānu sagriež ripiņās. Pusi no tā liek keramikas formiņās vai deserta trauciņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej banānus ar jogurta masu, rotā ar atlikušajiem babānu applīšiem un mandeļu pārslām.

Formiņas liek saldētavā uz 2 stundām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.