Auzu pārslas majonēzē. Neierasti! 0

Sastāvdaļas.100 g maltu auzu pārslu, 250 g tomātu, 70 ml saldā krējuma, 35 g olīveļļas, 3 ēdamkarotes cukura, ½ – 1 tējkarote sāls, ½ tējkarotes maltu melno piparu, 1 tējkarote maltu melno sinepju sēklu.

Sastāvdaļas 450 ml majonēzei.

Kā gatavot?

Krievijai izdodas segt milzīgos zaudējumus frontē – elementāri!
Kustību “Bez partijām” pamet viens no tās dibinātājiem, atsaucot savus aicinājumus tur līdzdarboties
Kokteilis
Ko jums nesīs 2026. gads: prognoze pēc konkrētā dzimšanas datuma
Lasīt citas ziņas

Tomātus nomazgā, izņem cietos vidus un sablendē. Samaisa ar eļļu, saldo krējumu un garš­vielām (ja mājās nav melno sinepju sēklu, tās var aizstāt ar veikalā nopērkamajām dzeltenajām krievu sinepēm). Sa­blendē visu viendabīgā masā (jākuļ vismaz 3 – 5 minūtes). Lieliska mērce, ar ko pārliet grilētus dārzeņus un gaļu, gaļas, zivju un dārzeņu kotletes, ceptus kartupeļus. Labi garšo, pārlieta svaigiem dārzeņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.