Auzu pārslas majonēzē. Neierasti! 0

Sastāvdaļas.100 g maltu auzu pārslu, 250 g tomātu, 70 ml saldā krējuma, 35 g olīveļļas, 3 ēdamkarotes cukura, ½ – 1 tējkarote sāls, ½ tējkarotes maltu melno piparu, 1 tējkarote maltu melno sinepju sēklu.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas 450 ml majonēzei.

Kā gatavot?

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Tomātus nomazgā, izņem cietos vidus un sablendē. Samaisa ar eļļu, saldo krējumu un garš­vielām (ja mājās nav melno sinepju sēklu, tās var aizstāt ar veikalā nopērkamajām dzeltenajām krievu sinepēm). Sa­blendē visu viendabīgā masā (jākuļ vismaz 3 – 5 minūtes). Lieliska mērce, ar ko pārliet grilētus dārzeņus un gaļu, gaļas, zivju un dārzeņu kotletes, ceptus kartupeļus. Labi garšo, pārlieta svaigiem dārzeņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.