Auzu pārslu putra ar riekstiem un kļavu sīrupu 0

Gatavošanas laiks:
apm. 15 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai)
Katrā porcijā apm. 358 kcal/1499 kJ
9 g olbaltumvielu, 13 g tauku, 49 ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Eiropa šokā: Lielbritānijā populārākais jaundzimušo vārds nāk no musulmaņiem
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Vienkārša kļūda kļuva liktenīga: 15 gadīga meitene mirst, jo peldēja “ar pilnu vēderu”
Lasīt citas ziņas

1. Ābolu sulu sajauc ar 125 ml ūdens, kanēli un sāli, katliņā uzvāra. Pieliek auzu pārslas, dzērvenes un kļavu sīrupu, samaisa. Maisījumu uzvāra un, pastāvīgi maisot, pavāra 10 minūtes.

2. Riekstus saskalda, iecilā putrā un pasniedz. Dekorē ar brūno cukuru un putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.