Auzu pārslu putra ar riekstiem un kļavu sīrupu 0

Gatavošanas laiks:
apm. 15 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai)
Katrā porcijā apm. 358 kcal/1499 kJ
9 g olbaltumvielu, 13 g tauku, 49 ogļhidrātu

Pagatavošana

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

1. Ābolu sulu sajauc ar 125 ml ūdens, kanēli un sāli, katliņā uzvāra. Pieliek auzu pārslas, dzērvenes un kļavu sīrupu, samaisa. Maisījumu uzvāra un, pastāvīgi maisot, pavāra 10 minūtes.

2. Riekstus saskalda, iecilā putrā un pasniedz. Dekorē ar brūno cukuru un putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.