Auzu pārslu putra ar riekstiem un kļavu sīrupu 0

Gatavošanas laiks:
apm. 15 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai)
Katrā porcijā apm. 358 kcal/1499 kJ
9 g olbaltumvielu, 13 g tauku, 49 ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

1. Ābolu sulu sajauc ar 125 ml ūdens, kanēli un sāli, katliņā uzvāra. Pieliek auzu pārslas, dzērvenes un kļavu sīrupu, samaisa. Maisījumu uzvāra un, pastāvīgi maisot, pavāra 10 minūtes.

2. Riekstus saskalda, iecilā putrā un pasniedz. Dekorē ar brūno cukuru un putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.