Foto – Fotolia

Auzu pārslu pankūkas ar rabarberiem. Tās tik ir superbrokastis! 0

Sastāvdaļas
1 1/3 tases universālu miltu
10 ēdamkarotes ātri pagatavojamu auzu pārslu
1/3 brūnā cukura
1 tējkarote malta kanēļa
1/2 tējkarote sodas
1/2 tējkarote sāls
1 1/3 piena ar zemu tauku saturu vai kefīra
1 tējkarote citrona sulas
1/2 banāna, samīcīta
1 tase smalki sakapātu rabarberu
2 ēdamkarotes augu eļļas

Reklāma
Reklāma
Duncis Putina mugurā: situācija Krievijā pēdējo dienu laikā ir strauji mainījusies
Veselam
bieža kafijas dzeršana ietekmē zarnas? Jauni pētījumu rezultāti 8
RAKSTA REDAKTORS
“Ja par šo runāsim, draud sods 5000 eiro apmērā, tāpēc visi klusē!” “Bite Latvija” darbinieks sūdzas par apstākļiem, uzņēmums atbild 56
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sajauc miltus, auzu pārslas, brūno cukuru, kanēli, sodu un sāli lielā bļodā. Citā bļodā sajauc pienu un citrona sulu; iemaisa banānu. Iemaisa banānu maisījumu miltu maisījumā; iecilā rabarberus.

Uz vidējas uguns sakarsē pannu, ielej tajā 1/4 tasi mīklas un cep, kamēr maliņas kraukšķīgas, aptuveni 2 minūtes. Apgriež otrādi un cep, kamēr otra puse zeltaini brūna. Atkārto ar atlikušo mīklu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.